divendres, 13 de juny del 2008

Reunió pla d'Equipaments

Companys,companyes,

El dimarts 10 de juny ens vàrem reunir per començar a discutir el pla d'equipaments. Hi erem presents: A.-V. La Floresta, A.V. Eixample-sud, A.V. La Serreta, A.V. Sant Joan de Mira-sol i A. V. Monestir. Es va excusar A.V. Les Planes que tenia un Consell de Districte.

El nostre representant a la comissió de seguiment J.L. Esponera ens va passar tota l'informació disponible amb un CD. En aquest cd hi figuren els equipaments actuals, els projectats i el sol. disponible. Tots hi podrem fer aportacions, tant des de les entitats com individualment.

FAV va decidir convocar una reunió, amb temps suficient perquè totes les associacions el discuteixin, el dimarts 8 de juliol a les 7 de la tarda a l'Ateneu. Totes les associacions haurem dfer propostes en dos sentits:

1.Propostes d'equipaments en l'àmbit territorial
de cada associació que és el que coneixem millor.
2. Propostes d'equipaments en l'àmbit de tot el municipi.

Seguidament haurem de recollir les propostes i redactar un document que traslladariem als responsables del Pla d'Equipaments. Seria aquesta darrera comissió l'encarregada deposar a aprovació en un ple municipal, el del mes de setembre, el document definitiu.

Es possible que algunes associacions necessitin el CD i la documentació en paper que ens vàren donar i què no la vareu recollir dimarts passat. Els te en Josep M. Angel, de l'A.V. Sant Joan. Si em truqueu 936744023 o 626190126 podrem concretar la manera com us pot arribar la informació.

Hem decidit també no fer la reunió que tocava el 17 de juny i avançar, tal com us he dit la del mes de juliol, que farem, repeteixo el DIMARTS 8 DE JULIOL A LES 7 DE LA TARDA A L'ATENEU dedicada a la discusió dels equipaments.

SALUTACIONS CORDIALS
13 DE JUNY DE 2008.