dijous, 5 de febrer del 2009

Actuar davant d’aquests impopulars increments

Apreciades veïnes i veïns:
Aquest 18 de febrer totes les AV i federacions de Catalunya adherides a laConfederació d’Associacions de Veïns de Catalunya (CONFAVC) estemconvocades per decidir com hem d’actuar davant de l'alça generalitzada dels preusdels serveis bàsics, per sobre de l’increment de la inflació del 1,4%. També perdenunciar els desmesurats increments dels impostos, taxes i tarifes que s’hanaprovat en els darrers pressupostos de la majoria dels ajuntaments i entitatspúbliques de Catalunya. Uns augments superiors al 4,5% de mitjana.L’assemblea es celebrarà el pròxim 18 de febrer, a les 18,30 hores de la tarda ales Cotxeres de Sants, Carretera de Sants, número 79, de Barcelona.Durant aquesta assemblea, les persones del moviment veïnal direm la nostra idecidirem col·lectivament com actuar davant d’aquests impopulars incrementsgeneralitzats. Alces com de:
- L'electricitat: s’ha pujat un 3,4%, després de desmesurats augments anteriors.
- L’aigua: s’ha incrementat més d'un 8% a l’àrea metropolitana.
- La brossa: un 7% a l’àrea metropolitana.
- Els transports públics: els bitllets de Rodalies i mitja distància, un 6 i 5%.
- Els transports públics metropolitans: La mitjana de les tarifes, un 4,7%.
- Els peatges: Un 4,6% els de la Generalitat i un 4,4 % els estatals (AP-7, AP-2)
Aquests augments dels preus dels serveis bàsics estan molt per sobre de les alcessalarials que s’han negociat en els convenis d’aquest any, i representen una fiscalitatque colpeja la qualitat de vida dels veïns i veïnes dels nostres barris, i sobre tot, deles persones amb més risc d’exclusió social.
Veí i veïna, vine i decideix!Si vols confirmar-ho, fes-ho a la CONFAVC 93 268 89 80 /veïns@confavc.org La Confederació d’Associacions de Veïns de Catalunya (CONFAVC) és una organitzacióque coordina 676 associacions de veïns i 26 federacions veïnals catalanes i que treballa permillorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Catalunya.
Confederació d’Associacions de Veïns de Catalunya