divendres, 25 de gener de 2008

Lluitem contra la droga

En l’última reunió de la FAV vam rebre la visita de dos joves, l’Eva i el Paco, que representen un servei municipal anomenat L’Heura i que duu un subtítol ben explicatiu: “Servei d’assessorament sobre drogues i altres comportaments de risc”.

Es tracta d’una encomiable iniciativa que pretèn localitzar els diversos focus que hi pugui haver a la nostra ciutat –que n’hi ha- de consum de drogues i d’altres comportaments de risc. Aquestes persones no denuncien, informen. Informen a les persones que consumeixen algun tipus de droga sobre el risc que tot això comporta i miren d’orientar-los en la millor mesura possible.

L’Heura s’ha adreçat a la FAV per demanar-nos ajuda. Una ajuda que es pot concretar, per exemple, en assenyalar els diversos focus de consum de droga o alcohol que hi pot haver als nostres barris. No es tracta només de denunciar a la policia –a vegades el comportament no té perquè ser delictiu, però en qualsevol cas sempre és preocupant-, sinó de mirar de redreçar en la mesura del que és possible la situació.

En aquesta reunió ja vam parlar de diversos focus de droga que en aquells moments teníem present i els vam prometre una ajuda activa de la FAV.

Per començar, anoteu el número de telèfon: 626481172, on hi ha atenció personalitzada el dilluns a la tarda i dimecres i divendres al matí. I sempre es poden deixar missatges al següent correu electrònic heura@santcugat.org

Us demanem a tots, doncs, la màxima col.laboració amb aquesta gent de L’Heura: s’ho mereixen.