diumenge, 13 d’abril del 2008

Informe del representant de les associacions de veïns a Promusa



HABITATGES NOUS

En el darrer consell de Promusa es va aprovar la convocatoria d’nou sorteig de habitatges de lloguer per a joves i un altre de venda Els. 82 habitatges de lloguer per a joves es distribueixen així:

Mar de la Xina : 35
Mira-Sol Centre: 23
Caserna de Mira-sol: 24

Les 25 vivendes de venda tenen diferent procedència: unes recuperades per frau en la seva utilització i altres de reserva de promocions ja adjudicades. El sorteig tindrà lloc a l’Auditori de Sant Cugat un dia de la primera quinzena del mes de juny.

Es va aprovar també l’adaptació de les bases de lloguer i de venda. Les noves bases es poden consultar a la pàgina web de Promusa.

SEGUIMENT DE LES OBRES

Obres de Mira-sol centre. Les oficines estan molt avançades , pendents dels tancaments d’alumini. El lliurament de l’obra està previst entre juliol i setembre d’enguany.

Obres a Josep Irla .El calendari s’ha hagut de refer per poderlliurar els habitatges abans de l’agost. A finals de maig haurien d’estar les obres acabades.

Can Canyameres. Les obres estan acabades i recepcionades però no es podran lliurar els habitatges fins que FECSA aparelli i legalitzi l’ET, probablement fins al maig.

Plaça d’en Coll. Estan pràcticament acabades; el contractista, Construcciones Juanes, ha fet fallida, però abans s’ha aconseguit recepcionar l’obra per poder acabar-la per Promusa . També tenim el coll d’ampolla de Fecsa en el subministrament elèctric però previsiblement es podran lliurar els habitatges pel juny. Segueixen a molt bon ritme les obres de l’equipament social per a gent gran i per al barri.

Mar de la Xina-Can Trabal. Segueixen a bon ritme. S’estan acabant els revestiments de façana i les instal·lacions centralitzades i es preveu la seva finalització el mes que ve.

Caserna de Mira-sol. Han començat a forjar la planta baixa i està previst el seu acabament al setembre d’enguany.

Can Minguet-El Colomer. S’ha acabat la façana i s’estanfent les divisions interiors i l’estructura de les escales i corredorsexteriors.

Benet Cortada. S’ acaben el mes que ve i ja està aprovada la llista definitiva dels seus futurs ocupants.

I això és tot. Només afegir que com a representant de les associacions estic a disposició de tothom per aclarir qualsevol dubte.

Bernardino Organero. Sant Cugat 14 d’abril 2008.