dimecres, 23 de gener del 2008

Acta reunió Junta del 16 de gener de 2008

Assistents: A.V. La Serreta, A.V. Monestir, A.V. Sant Joan de Mira-sol, A.V. Eixample-Sud, A.V. La Floresta.

Ordre del dia.
1. Dos educadors del colectiu HEURA ens expliquin la seva tasca en relació al consum de drogues. Es posen a disposició de FAV en tot el que faci falta. Ens donen el seu telefon: 626481172 per si volem informació del seu treball o indicar-lis aquells punts que les associacions trobem conflictius.

2. Informació sobre subvencions.
- Plats i gots reciclables per festes durant l'any 2009. CONFAVC ens podrà tramitar la petició de subvencions si els hi lliurem abans del 1 de febrer el full que ja vaig trametre.
juntament amb la convocatòria.
-Subvencions per actes culturals. Subvenció que atorga l'ajuntament i que les entitats tenen fins el 31 de gener per sol.licitar-la. Els models i tota l'informació els dona l'area de cultura de l'ajuntament.

3.Reunio del dia 22 de gener a les 17`30 amb l'alcalde. L'objectiu de la reunió és donar-nos a conèixer com a nova junta i exposar els problemes de Sant Cugat, recollits en el full que va aprovar l'assamblea. M. Sànchez com a president farà la presentació i l'exposició del document. Decidim quedar un quart d'hora abans per ultimar detalls. Es va decidir també quer hi assistiria un membre de cada associació i que és molt important que hi estem les deu associacions representades.

4.L'associació Eixample-sud es compromet a treballar la
problemàtica de la mobilitat i el transport.

5.Precs i preguntes.
1.M. Sànchez ens informa de la seva intervenció al ple municipal, repesentant a diverses entitats, explicant el nostre punt de vista en relació a la compra d'una planta de l'edifici del C.Muntanyenc per part de l'ajuntament.
2.El rèpresentant de La Floresta ens informa de la situació de l'oficina de Correus. FAV donarà tot el suport a les accions que s'emprenguin desde l' A.V. de La Floresta.

SANT CUGAT A 19 DE GENER DE 2008